Usynlig regulering

Usynlig tannregulering

«Usynlig tannregulering» kan utføres enten med limt regulering på baksiden av tennene, eller med tynne, gjennomsiktige skinner som er tilnærmet «usynlige» i sosiale sammenhenger. I Kjeveortoped1 bruker vi begge metoder. 

 

Regulering på baksiden av tennene

Vi bruker regulering av typen Incognito som har vært verdensledende i mange år. Det er godt dokumentert at denne metoden gir gode og forutsigbare resultater.

 

 

 

 

Regulering med skinner (Alignere)

Her bruker vi Invisalign som er suverent størst i verden på skinner. Det er et trygt valg. Men vi kan også tilby et enklere og rimeligere alternativ Clear Aligner for mindre behandlinger.

 

Lite synlig regulering i hvit glasskeramikk på framsiden av tennene

Dette vil alltid være en enklere og rimeligere løsning enn Incognito og Invisalign.  Og - de er kanskje mindre synlige enn du tror?

 

 

Hva bør jeg velge?

Mange bittfeil kan behandles med både Incognito og Invisalign, eller på framsiden med hvit glasskeramikk. Men ved en del bittfeil vil en av metodene ha klare fordeler framfor de andre. De kan også kombineres, f.eks.  Incognito på baksiden i overkjeven og glasskeramikk i underkjeven. Som erfarne spesialister i kjeveortopedi behersker vi alle teknikker, og kan gi deg de riktige rådene slik at du velger den metoden som er best egnet for din bittfeil, og som du ut fra dine preferanser og livssituasjon mener passer deg best. Dette diskuterer vi grundig med deg før du tar det endelige valget!

 

Kontakt alltid en autorisert spesialist i kjeveortopedi

Det finnes ikke èn enkelt metode som alltid er best for alle typer bittfeil. Vi kan gi deg de opplysninger du trenger for å kunne gjøre et riktig valg, mens en allmentannlege bare vil kunne tilby behandling med skinner da de ikke behersker andre typer regulering. Skinner er lite effektive for flere typer bittfeil, men gir gode resultater for andre.

 

Pris

Prisen vil avhenge av hvor alvorlig bittfeilen din er og hvor ressurskrevende det er å behandle den. Men både Invisalign og Incognito er forholdsvis kostbare behandlinger.

Noen ganger velger pasienter som oppsøker oss for usynlig regulering, hvit regulering på framsiden av tennene dersom vi kan gjøre det raskere og billigere med like godt resultat. Valget skal være ditt!

 

Det er ikke dyrere med usynlig regulering hos spesialist enn hos  allmentannlege! Be oss om et tilbud!

Vi samarbeider gjerne med din tannlege om den beste løsningen for deg!

Sentralt i Oslo sentrum

Vår klinikk ligger tvers over gaten for Nationaltheatret stasjon, utgang Vika, i Ruseløkkveien 6. T-bane og tog 1 minutt unna. Alle trikker og busser like rundt hjørnet. Fem minutter fra Nesodden-båten. Enklere kan det ikke bli!

 

Lokalene er tilpasset funksjonshemmede. Klinikken er moderne og romslig med god plass til foresatte som ønsker å være med inn under behandlingen. Det gir god kommunikasjon som alltid bidrar til et godt behandlingsresultat.

Velkommen!