Priser og trygderefusjon

Priser og refusjon regulering

Dere får et kostnadsoverslag ved konsultasjonen

Oversikt

Trygderefusjonen varier etter hva slags bittfeil pasienten har.

 

Egenandel for første konsultasjon

  • Barn med henvisning fra sin tannlege kr. 200,-
  • Voksne pasienter kr. 350,-

 

Dersom det blir nødvendig med røntgenbilder, vil disse komme i tillegg.

Ved den første konsultasjonen tar vi oss alltid god tid til å forklare de forskjellige behandlingsalternativene og diskutere fordeler og ulemper med deg. Det er viktig for oss at du føler deg godt nok informert til å ta en riktig bestemmelse for deg selv eller ditt barn.

 

Priser og trygderefusjon

Prisen på selve reguleringsbehandlingen vil variere etter hvor alvorlig bittfeilen er og hor omfattende behandling som er nødvendig. 

Dersom du har rett til refusjon fra trygden, vil egenandelen avhenge av hvor stor refusjon du får. For en behandling med fastsittende regulering i begge kjever vil den som oftest ligge mellom kr. 12000-30000. Enklere behandlinger vil være rimeligere.

 

Hovedregelen er at barn og ungdom under 20 år vil har rett til refusjon, men voksne vil også kunne få tilskudd fra trygden i en del tilfeller, f.eks. dersom de mangler tannanlegg (medfødt) eller har gjennomgått behandling for tannkjøttsykdom (periodontitt) som har medført at tenner har flyttet seg eller har gått tapt.  Vi kjenner regelverket til bunns og vil sørge for at du får de trygdeytelser du har krav på. 

 

Dersom du ikke har rett til refusjon og må betale hele behandlingen selv, vil en behandling med fast regulering på framsiden av tennene i de fleste tilfeller koste fra kr. 25.000 - kr. 50.000.

For «usynlig regulering» (plastskinner eller regulering på baksiden av tennene) må du regne med et tillegg på kr. 15.000 til kr. 30.000.

 

Vi vil alltid gå gjennom priser og trygderegler med deg ved første konsultasjon

Før vi starter behandlingen får du en skriftlig behandlingsplan med pris fra oss.

Betalingen deler vi i avdrag ut over behandlingstida slik du ønsker det.

Sentralt i Oslo sentrum

Vår klinikk ligger tvers over gaten for Nationaltheatret stasjon, utgang Vika, i Ruseløkkveien 6. T-bane og tog 1 minutt unna. Alle trikker og busser like rundt hjørnet. Fem minutter fra Nesodden-båten. Enklere kan det ikke bli!

 

Lokalene er tilpasset funksjonshemmede. Klikken er moderne og romslig med god plass til foresatte som ønsker å være med inn under behandlingen. Det gir god kommunikasjon som alltid bidrar til et godt behandlingsresultat. Velkommen!